in

Diana Dee: Alun-Alun Mbanjar

Tresnamu Ilang

BESKEM BANJARNEGARA – Lagu berjudul Alun-Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang) yang dinyanyikan oleh Diana Dee telah dipublikasikan di kanal YouTube Diana Dee Official sejak tanggal 5 Januari  2021.

Alun-Alun Mbanjar, lagunya diciptakan oleh Zainal A yang juga sebagai produser dan penulis cerita bersama Diana Dee.

Ada tiga lokasi pengambilan gambar untuk pembuatan video musik Alun-Alun Mbajar, yaitu di Aun-Alun Banjarnegara, Gubuk Pinggir Kali dan Dermaga Bendungan JB Soedirnan Banjarnegara

 

Lirik lagu Alun-Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang)

Ning Alun-Alun Mbanjar siseh wetan

Kelingan naliko aku kasmaran

Yo mung sliramu sing tak sayang-sayang

Jebul tresnamu saiki wis ilang

Kowe teko gawe aku sengsoro

Nganti loro ono ing jeru dodo

Atiku sansoyo keronto-ronto

Tegone kowe lunga karo wong liyo

Aku sadar, aku dudu sopo-sopo

Aku sabar lan legowo kowe ngeliyo

Nanging tresno iki bakal tak lalekno

Aku wis lilo

Ajur atiku ndodro, sansoyo nelongso

Abot roso sing tak jogo aku ra kuwoso

Mugi Gusti paringi roso nerimo

Ben uripku mulyo

Kepiye maneh tresno wis kebanjur gede 

Sing tak sayang malah berpaling atine

Ra ono kabar lungo karo liyone

Yowis cukup wae

Tugu alun-alun mbanjar, saksi tresnaku gemebyar

Kowe sing jalari sayang, Saiki malah menghilang

What do you think?

Comments

Tinggalkan Balasan

Loading…

0